Kuul käimisest

#

Sattusin eelmisel nädala lõpupoole kuulama eestikeelse Ameerika Hääle algust ja meelde jäi viide sellele, et justnagu oleks tulnud ilmsiks tõendusmaterjal, mille alusel Apollo-meeskonna Kuul-käik olevat puha lavastus (kahjuks jäi kuulmata lugu ise ja nii ma ei teagi, kas VOA lükkas konspiratsiooniteooria ümber või kiitis heaks ;-).

Igal juhul — asi käis ühe Fox TV peal näidatud tunnise saate “Conspiracy Theory: Did We Land on the Moon?” kohta. Kes tahab, võib selles toodud “kindlad väited” leida lahatuna Phil Plait’i poolt.

Ja kes tahab uurida veel hulka erinevaid konspiratsiooniteooriaid — või leida saite, mis neid ümber lükkavad — siis: www.crank.net on parim koht alustamiseks. Seejuures on kõik kenasti ära lahterdatud, et mis on korralik teadus ja mis mitte. crank.net viide on muideks ka tehnokratt.net esilehel, üleval paremal…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)