Fondid, e-teenused ja video-Sarvik

Fondindusest: mainime saates mitmeid aadresse, kust võiks kvaliteetseid fonte osta: suured fondimajad on Linotype Library, Adobe, Bitstream, Agfa Monotype. Siia lisaks külastame Linotype’i Fontexplorerit kus saab valida fonte määrates ära ajastu, meeleolu jms parameetrid ning myfonts.com’i WhatTheFont’i, kuhu saab uploadida analüüsiks skannitud fondinäidise — tulemuseks fondinimed ning mõistagi võimalus leitut ka kohe osta.

Lisaks: Mart Andresoniga veel fontidest, Sarvik testib USB porti käivat video-kinnipüüdmise-seadet (muidu igati vahva jupstükk, lihtne paigaldada ja puha, aga kvaliteet sobib küll video-postiks aga mitte suurel ekraanil vaatamiseks) ning Kaido Irval räägib kuidas ta omanimelisest domeenist ilma jäi. Ning soovitab odavatest domeeni-nime-registreerimise kohtadest proovida www.gandi.net (muideks, Tõnis soovitab seepeale proovida hoopis www.directnic.com, mis on vaid 15$ aastas ja seejuures toimib ka deebetkaardiga maksta soovides).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.