E-paberist ja e-raamatust

#

E-raamat on vahest enam-vähem tuttav kontsept, aga e-paber? Näeb välja nagu paber, aga on korduvkasutusega ja paremal juhul “sisseehitatud printeriga” (ehk köidad lehed raamatuks ning lisad seljale USB või eetri või FireWire pistiku, mille kaudu sisu raamatusse laadida). Charles Mann on kirjutanud väga hea ülevaate e-paberi / e-tindi ajaloost, olevikust ja tulevikust: Electronic Paper Turns the Page.

Ja juhtumisi Slashdotis arutlusel e-raamatute kräkitavus, loe siit. Vastuste hulgast vääriks eraldi esiletoomist rjh oma — mitte ainult e-raamatu, vaid üldse krüpto turvalisuse teemal…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)