Bloggerist ja weblogimisest

#

Kristjan Jansen on meie Foorumis lühidalt kokku võtnud Bloggeri ja teiste sarnaste weblog’ide saatuse: Ühe ajastu lõpp: Bloggeri karm saatus.

Nuuks… Blogger, mis muudab veebis päeviku / uudistelogi pidamise äärmiselt lihtsaks ja mugavakas, on üks äärmiselt väärt toode — veel aasta tagasi oleksid selle tegijad pidanud investoreid pesapallikurikatega eemale peletama.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)