Alates märtsist Kukus 2 Tehnokratti

#

Alates 1. märtsist (ehk siis meie seisukohalt ülejärgmisest nädalast) kehtib Kuku-raadio uus saatekava mis peaks välja nägema selline — ja nagu näha, hakkavad senised kell-on-1015-klubi saated nagu Tehnokratt ja Kukkuv Õun olema kahes osas: 1030 ja 1230.

See annab meile võimaluse teha kaks veidi erineva olekuga kratti ja kuulajal kes ei viitsi just kolmveerand tundi meie peale kulutada otsustada, mis talle rohkem huvi valmistab (õhtul korduses muideks jupid jälle koos).

Esialgse plaani kohaselt jagame saated nii, et 1030 on uudised ja kommentaar (mis saab olema alati otsesaade), 1230 aga üks pikem teema.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)