Kuuldused surmast on liialdatud

Tuleb tunnistada, et viimased 2 nädalat oli meie kodukas üsna unarusse jäetud kujul — arvatavaks põhjuseks kas minu tõbisus (kellega seda ei juhtuks) või lihtsalt talveuni. Igal juhul vastuseks Kaidole kes kirjutab:

Lugesin artiklit weebilehtede igavese eksisteerimise kohta ja sealt selgub, et Tehnokratt.net nimekaim [technocrat.net] lõpetab tegevuse… Vaadates, et ka tehnokratt.net lehel pole viimase kahe nädala jooksul midagi toimunud, tekkis hinge kuri kahtlus… kas www.tehnkoratt.net paneb ka “pillid kotti”? Varem oli nagu pea iga päev midagi uut ja huvitavat lugeda…

Üldiselt on selle lehega siin selline lugu, et kui head kuulajad-vaatajad saadavad meile hästi palju küsimusi, siis kulub nende vastamise peale paljuvõitu aega ja tulemuseks on uudiste vähesus. Samas… Meie eesmärk ei olegi kõike ise kirjutada, uudiseid saab igaüks ise juurde lisada — mine aga Foorumi alla ja kirjuta, mis sinu meelest vahva on. Selle kohta tuleb automaatne teade minule ja kui jutt asine, siis lingin kohe ka esilehele.

Ja küsimustega sama lugu — selle asemel, et kasutada vasakul nuppu Leave us a message või lihtsalt e-posti saata registreeri ennast omaks poisiks ja pane aga küsimus foorumisse püsti: rohkem potentsiaalseid vastajaid ja rohkem ka neid, kes vastusest pärast abi saavad. Eksju, onju?

Muideks, ka www.technocrat.net ei ole lõplikult surnud, HPsse tööle asunud Bruce Perens lihtsalt on avastanud et temal sama probleem mis meil (ehk: kirjutajateks Pets ja väike hulk entusiaste — thnks siinkohal eriti Kristjan Jansenile). Ja uueks kavaks muutudagi pigem saidiks, mis sünditseerib tehnoloogia- ja sellega seotud seadusandluse-teemalist infot teistele saitidele (ei saa jätta mainimata, et ka minul on olnud plaanis tehnokratt.net’i nimelt samas suunas arendada).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.