We also walk dogs…

#

See oli minu ettekande pealkiri Äripäeva side-seminaril ja samal teemal kommentaar jooksis läbi ka eilsest tele-Tehnokratist (kuidas üks hea täisteenus peaks lõppema majapidajannaga), siinkohal sobiks aga viidata hoopis samal teemal kolumn, mille kirjutasin KPNQwesti kliendilehele:

Robert Heinlein kirjutab ühes oma lühijutus firmast, mis suudab lahendada kõik sinu probleemid: rendib lapsehoidjat, teeb süüa ja parandab torusid. Hästi meeldejääval numbril vastab operaator, kes võtab vastu tellimuse ja vahendab seejärel oma kataloogist sobiva ning kontrollitult oma tööd oskava tegelase seda täitma. Umbes nagu ESS: valvab kodu, müüb pileteid ning aitab lapsi ja vanureid üle tänava. Need on teenused, mida on vaja iga päev…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)