Täna raadios…

Oehh… See jõulueelne aeg on üks raske aeg — kingituste lahtipakkimine ja installimine (vähemasti Sarvikul). Uurime veidi mida siis jõulu paiku osteti ja katsume LÕPUKS OMETI vastata ära portsukese küsimusi (me väga pingutame, selle nimel oleme isegi jätnud kutsumata saatesse külalised ja ei ole peaaegu ühtegi telefoni-intervjuud kokku leppind).

Kes tahab, võib juurde küsida: 6307030 ja [email protected] sobivad selleks jube hästi.

Ja — allpool-mainitud OK-jutuka kõnesünt hetkel jälle ei tööta, kuna ta ei taha millegipärast mul kontori püsiühenduse taga toimida.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)