Kes määravad ära digitaalse Eesti tuleviku?

#

Kalurikolhoosis uurib Jarmo: “Kes on need inimesed, kelle allkirjadest sõltub Eesti infotehnoloogiline areng? Kellel on kõige suurem roll meie IT maastiku kujundamisel? On nendeks kommunikatsiooni ja infrastruktuuri firmade bossid, poliitikud või hoopis meediakontsernide direktorid? Kas nad on eestlased või määratakse meie rada ära kuskil seitsme maa ja mere taga?” Loe lähemalt kalurikolhoosist või Delfist või asu kohe küsitlust täitma!

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)