Äripäev saadab ajakirjanikud koju

#

“Äripäev saadab uuest aastast kümme ajakirjanikku koju. Tegu pole koondamisega, vaid Eestis ühe esimese kodubüroo testimise suurprojektiga” on kirjas eilses ÄP online-uudistes. Igati tervitatav mõte: mina muideks kah kodust-töötaja, kontorisse katsun nägu mitte näidata — kui ei ole just tegemist millegagi mis tõesti füüsilist nägu, või õigemini küll käsi ja kruvikeerajat nõuab…

Loe edasi

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)