miks uudis ja kas uudis

uudised-miks-kas:

Uudised ise on sellised, kui huvi peaks pakkuma: Miks? ja Kas?. Tõenäoliselt annaks seda lakoonilist pealkirjastamist kasutada ka paljude teiste uudiste puhul (näiteks see kolmas seal pildil võiks olla Tohohh?).

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Larko
    Lisatud 31. okt. 2007 kell 09:58 | Püsiviide

    Ilmselt on mikrofoniproov kogemata eetrisse läinud.

  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)