vikid, ajaveebid ja folksonoomia

Mitte ainult ei ole ma suutnud kõrvale jääda E!10 (teema: otsimootoriturundus) promost (täituvus on kena, aga mõningaid kohti veel on), vaid mul on promomata ka mu enda ettevõtmised – liiga palju tööd & lobistamist ja liiga vähe reaalset müüki.

Nimelt sai kevadel tehtud piloodiks selline koolitus nagu Vikid, ajaveebid, folksonoomia jne mõelduna kommunikatsiooni-inimestele (pr, turundus jne). Arvutiklassis, kõik jutuksoleva saab läbi mängida, ja kuigi need lahendused on sageli kasutusel majaväliseks kommunikatsiooniks (või enda popp-ja-noortepärane olemise tõestuseks) siis minu eesmärk on anda reaalne ettekujutus milleks üks või teine asi kasutatav on ning kuidas seda kõike hakata pihta majasisesest kasutusest.

Ühepäevasena oli tempo natu liiga kiire, seega sedapuhku on plaan teha 2 päeva aga mitte järjest vaid nädalase vahega, et oleks aega natuke eksperimenteerida ja siis tekkinud küsimustega tagasi tulla. Selle formaadi piloot toimub 20 ja 27. septembril, ehk siis järgmisel ja ülejärgmisel neljapäeval.

Huvilisi oleks?

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.