kes tegi?

Tahtsin just www.ilvespresidendiks.net aadressil kiitust avaldada, kui silma jäi Mardi arvamus.

Jah, tõepoolest. Neil on kenasti esilehel lühike privaatsuspoliitika. Sõpradele edastatud meilid näitavad saatjana minu aadressi (võiks olla muidugi ka viide, et ennast minuks väitev kodanik saatis). Aga tõepoolest, kes seda korraldab? Ja selliste kampaaniate puhul vahest olulisemgi küss: mis tehakse allkirjadega?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

2 Kommentaarid

 1. andres
  Lisatud 11. sept. 2006 kell 19:35 | Püsiviide

  Ei ole raske tegijat tuvastada. Allkirjad on antud juhul vajalikud lihtsalt selleks, et korraks uudistekünnis ületada ja Ilvesele positiivset tähelepanu tõmmata.

  • Peeter Marvet
   Lisatud 12. sept. 2006 kell 05:25 | Püsiviide

   kui nüüd tähte norida siis isegi ilma whoisita tuvastab: kasvõi seesama privaatsuspoliitika on täpselt sama, mille maantekampaania sai pärast kerget nügimist…

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)