segaduses piloot, pressiesindaja või tõlk?

Postimees: “Hollandi lennujuhtimiskeskuse pressiesindaja sõnul otsustas lennuki piloot tagasi Amsterdami suunduda Saksamaa õhuruumis, kuid ei osanud nimetada tagasipöördumise põhjust.” Lihtsalt selline kõhutunne oli piloodil, et peaks tagasi pöörama.

(Reuters’i sõnastus “A spokeswoman for Schiphol said the pilot had taken the decision to turn back but could give no further details.” on tiba selgem)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)