reaalsus on hullem kui konspiratsiooniteooriad

Ei saa jätta soovitamata: 9/11 Live: The NORAD Tapes. Michael Bronner proovis United 93 taustauuringute käigus ligi saada 9/11 salvestustele USA kirde-osa õhuruumi kaitse eest vastutanud juhtimiskeskuses ning lõpuks see ka õnnestus. Tulemus on masendav: radarid ei näita, hävitajad saadetakse jälitama olematut lennukit ning otsustavad seejärel minna hoopis tiibraketti ootama, raadioside ei toimi jne. Ja kõik see erineb oluliselt uurimiskomisjonile varem selgitatust…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)