huvitav

Huvitav kuidas fotokonn träkib, st et kes tema peale lingib? Kas nii?Ah ei, vaja ise e-posti saata. Igav. Aga järgmine kord võiks teha nii, et saavad esimesed 20 kes Technorati’s näha on :-) Või need kes tagivad.

Täiendet: Taaniel leidis mu lingi siiski üles oluliselt varem kui Technorati (miska meenub, et ülaltoodud träkkimismeetodite hulgas on puudu referer-logi piilumine). Aga igastahes tore üleskutse linkimiseks, mulle meeldivad ettevõtted mis on ära tabanud neti rolli tagasisides (ja buzz-marketingus) … ja mõeldes otsimootorite peale mõistagi soovitus neile kes kah lingivad kasutada linki laadis Noam Chomsky: Meedia ja Võim (eesti keeles).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

 1. sepp
  Lisatud 12. veebr. 2006 kell 18:47 | Püsiviide

  http://extremetracking.com/open;ref1?login=fotokonn

  :)

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)