hugo & cc

Herkko Hietanen viitab ALAI memole mis käsitleb Creative Commons litsentside tugevaid ja nõrku pooli. Väga abiks lugeda nii cc’ga kaasnevatest võimalikest probleemidest arusaamiseks… kui ka juhul kui sind huvitab, kuidas varem vaba tarkvara / sisu litsentsidega mitte kokku puutunud juristid mõningatest kontseptsioonidest aru ei saa (nt litsentside peatamise kord rikkumise puhul on ka cc eestindamise puhul küsimärke tekitanud teksti serva). Aga kommertskasutuse mõiste ebamäärasus häirib ka mind natuke.

(omaette kummaline muidugi see, et .doc on välja trükitud ja siis sisse skannitud, et veebi www.alai.org veebilehele riputada)

Samal teemal: bOingbOing toob meieni loo sellest, kuidas tubli briti ametnik avastas müügilt piraat-Firefoxi (sic) ning lubas Mozilla sihtasutusele kurinahad kindlasti kinni püüda.

Ning Soome versioon autor.ee‘st on www.piraattitehdas.fi, selle paroodiaks aga www.piraattitehdas.be :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

 1. Endel Soolo
  Lisatud 26. veebr. 2006 kell 00:48 | Püsiviide

  Brittide äsjaloodud piraatlusevastane eriüksus on seega õhinaga tööle asunud, ilma oma töövaldkonnaga eelnevalt tutvumata.

  http://www.sky.com/skynews/article/0,,30400-1213152,00.html

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)