eestis polevat

ETV24 vahendab Eesti Ekspressi: ‘Jaanuaris teataski Laanet välisministeeriumile, et Eesti “ei ole iseseisvalt või välisriikide palvel kohaldanud isikute tunnustamata vabaduse võtmisi või vahistamisi”‘.

Hmm. Aga, küsiks edasi: “kas Eesti võib ka väita, et välisriikide esindajad pole Eesti territooriumil kohaldanud isikute tunnustamata vabaduse võtmisi, vahistamisi või transiiti?”

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)