kaks asja

Sellest peaks saates rääkima ükspäe ja uurima meie passi-plaane: Fatal Flaw Weakens RFID Passports

See kuulub kasutajate loodud sisu teemasse, mis seoses “delfi-eelnõuga”eriti päevakorras, NYTimes: 57 percent of all teenagers between 12 and 17 who are active online – about 12 million – create digital content, from building Web pages to sharing original artwork, photos and stories to remixing content found elsewhere on the Web. Some 20 percent publish their own Web logs. (via scripting.com)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)