prerelease

Tegin järgmise [digi] kaane-CD jaoks screencast’i ehk ekraaniviisori digiallkirja teemal: mida teha kui saad .ddoc faili, kuidas ise anda, kuidas ettevõtted saavad digiallkirja kasutada (sh sk.ee asutuse digitempli demo). Vaadata saab www.tehnokratt.net/digidoc, igasugune tagasiside teretulnd nagu ikka (kuigi kaane-CD juba tootmises Henrikul võib netisolevat versiooni ju ikka paremaks teha).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Larko
    Lisatud 27. aug. 2005 kell 23:40 | Püsiviide

    Aitäh puust ja punasest lahti seletamast! Sul on põhjust rahul olla, sest isegi mina sain aru.

  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)