veel tagsonoomiast, lisaks ka wikitorialist

Paar linki mis ka mul endal nõuavad veel pikemat süvenemist, aga et hommikul metsas&mereääres ei ununeks panen kohe kirja:

Dave viitab Shifted Librariani peale kes viitab Kevin Hale’i kirjutisele The Importance of RSS ja… ma kasutan siinkohal lugemissoovitusena Dave’i välja valitud tsitaati mis peaks olema piisav:

“After two weeks of diligent posting and tagging, Google gave us a little over 50 referrals while Del.icio.us gave us over 700.”

Teine öine leid on wikitorial, LA Times on nimelt otsustanud juhtkirja loomise anda wikisse. Ross Mayfield kirjutab Corante Many-to-Many’s pealkirja all Wikitorial Fork (jõudes tõdemuseni, et asi areneb vingelt aga kardetavasti toimetuse jaoks liiga kiire tempoga). Kes lugeda ei viitsi võib taustainfot ammutada ka selle nädala On the Mediast, MP3 leiab siit.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)