Linnariga ajuloputusest

Allpool-viidatud Riina Einbergi ja Linnar Viigi Ajuloputus 2005 on laupäevase Tehnokrati teemaks ning intervjuu Linnariga juba podcastina väljas, ca 35 minutit: [ MP3 14.5MB ] [ OGG 28.6MB ]. Veidi näiteid-vihjeid teemadest, mis üritusel jutuks tulevad ning läbiv point ehk “kommunikatsioon, aga mitte info- ja telekommunikatsiooni vaid suhtlemise mõttes” (minu sõnastus, mitte nende ametlik loosung :-). Äärmiselt lahe üritus tundub tulevat. A kuulake parem ise ja levitage sõna.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)