hardtalk with thomas friedman

wow, kui sul jookseb sisse BBCWorld siis soovitan salvestada öösel kell 2:30 (meie aeg) Hardtalk Thomas Friedman’iga ja hommikul vaadata (sest viimane normaalsel ajal eetris olev versioon kohe lõpeb).

Täiendet: kirjablogg viitab T.F ettekandele veebis ja tema lapiku-maailma-raamatu arvustusele NYPressis. Ettekannet ei viitsi hetkel kuulata, aga arvustus on megalahe lugemine (pisarateni-naljakas võiks hindeks panna). Lugege see läbi ja kujutage siis ette, et Thomast intervjueerib BBCs mingi ajakirjanik kes üritab temalt iga hinna eest välja pinnida ülestunnistust, et globaliseerumine on tegelikult paha. Ahjah, teine viide kah :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)