ajuloputus pildis

Esmaspäevane Ajuloputus 2005 pildis, või täpsemalt üksikud ettejäänud hetked. Kohutavalt mõnus on jälle üle… umbes 5 aasta omada kaamerat, mis (a) tunnistab sinu vana optikat ja välku ning on umbes sama kasutusmugav kui iPod (b) ei tekita tulemuseks kingakarbitäite kaupa paberfotosid, mida keegi tegelikult kunagi ei vaata.

Üritus ise… mina oleks sinna pakkinud (minu meelest sobilikke) lahendusi (kommunikatsiooni jms) probleemidele. Aga Linnari point oli (minu tõlgenduses) “mõtle ja näe lihtsaid lahendusi enda ümber”, miska ei saanud ju jätkuks öelda “a tegelt tehke vot nii”. Mis on vist lihtsalt minu ja Linnari lähenemise erinevus, st mina üritan leida “megalihtsa e-tehnoloogilise lahenduse” (milleks võimaluse korral on ajaveeb, wiki või folksonoomia, mille ma kolmekümne rea eriti amatöörliku koodiga kohe ka realiseerin) ning seletada kuidas see mistahes käsil oleva probleemi lahendab, mispeale Linnar (ja Riina :-) pigem ütleksid “aaa, see pole päris nii lihtne, see ei lahenda kõiki probleeme”.

Samas nad mõlemad on ka minu vanemad kooliõed-vennad, mistõttu lihtsalt peavad alatasa selliseid asju mulle meelde tuletama, mis sest, et neile kah lihtsad lahendused tegelikult meeldivad… a küllap ma siis lihtsustan üle. Või kes teab, minu jaoks on tehnoloogia massidesse jõudmise peamine probleem “sisenemisbarjäär” ja sellepärast pean ma ka ise ajaveebi, testin wikisid ja folksonoomiat, progen veidi, isegi ostsin endale mängu-võimelise (pehmelt väljendudes) arvuti jne. Sellepärast on on olemas www.kolhoos.ee, ftp.kolhoos.ee, tv.tehnokratt.net, nipernaadi.kolhoos.ee, del.icio.us/petskratt, del.icio.us/riigikogu, marvetaarium.uniprint.ee, podcast.kolhoos.ee jpm.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.