graaphiline kasutajaliides

Reedesel ümarlaual (mis oli tegelikult üsna kandiline ja mille audiot ei avaldata enne kui sellest kirjutatud lugu on EPL lisas ilmunud… sest loomulikult ei ole ju vahet, mida asjast arvab laiem üldsus — meedia on broadcast ehk ühed teevad ja teised tarbivad) käis korra läbi näitena graafilise kasutajaliidese ajalugu. Tom Coates’i del.icio.us linkidest leidsin asjassepuutuva A History of the Graphical User Interface.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)