tarbimiskeskne eRiik

Eilse Linnari ettekande juurde ka üks mõne-kuu-tagune link Ross Mayfieldi juurde:

Seriously, there needs to be a concerted effort to slam this consumption-based model of emergent democracy.

Rossi vahendusel ka tsitaat Mitch Ratcliffe’ilt:

Citizens become customers, but customers don’t get to set the rules of the market. Instead, they make the best deal they can given the offers available, and that has nothing to do with government and democracy. It’s a social Darwinist environment in which the most influential participants (them that gots the money) set the rules of the game.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)