lolluse vastu x-marketroididega?

minut.ee ja teised mõistatavad, mis on NPNK taga (neopunk? neopank?). Muuhulgas on välja kaevatud kaubamärgi registreerimise taotlus nr M200500220, klassis 36 kaitstakse näiteks “kindlustus; rahalised, finants- ja kinnisvaratehingud.”

ps. käesoleva ja üle-eelneva postitusega osalen Telleri võistulinkimises eesmärgiga anda talle parim positsioon sõna npnk osas.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)