kui teil on kurb, siis lahutan meelt

Postimees: Arvutiprogramm hindab üliõpilaste teadustöid.

MIT Technology Review blog: Arvutiprogramm kirjutab konverentsiteese.

Esimene on lihtsalt … kuna keegi kommentaarides viitab, et võiks olla kirjutav programm kah… Aga selles teises viidatud paberite lugemisel soovitan soojal suu enne tühjaks juua/süüa (ja kui lapsed magavad, pange vahelt kõik uksed kinni). Tõsiselt crazy :-)

TÄIENDET: monkey methods oli nii lahke viitas ka veebiteenusele, mis eelviidatud teesid on kirjutanud: SCIgen – An Automatic CS Paper Generator.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)