kogub vigu et neid parandada

Postimees: Pihl kogub euroseaduste tõlkevigu

Äärmiselt positiivne liigutus — ainus nõrk koht on vajadus sisuliselt aru saada, kas ja miks mingi erinevus oluline on (ning sellest need vead tõenäoliselt ka tekkinud on). Puutudes kokku Elektroonilise side seadusega selle teise lugemise ajal jäi mulle mitmes kohas silma eurodirektiivis toodud erandi väljajätmine. Tõsi, osa eranditest tundub esimesel hetkel täiesti arusaamatutena, aga süvenedes jõuab kohale miks neid vaja on olnud. (ElSSi sai vähemalt üks erand tagasi pandud, nimelt reguleeritakse nüüd seadusega sidet ainult juhul kui ettevõtte peamine eesmärk on side pakkumine, kohvik mis kah wifit pakub peaks olema tõlgendatav kui mitte-sideettevõtja. Tänud, MKM & Silver & lobistid kes minu ettepanekut viimasel hetkel toetasid!)

Minus närib kahtluse-uss, et probleemid nagu “kolm kraanikaussi bensiinijaamas” ja küprokist turismitalud on nimelt mingi erandi väljaunustamise vili.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)