veel keynote’ilt

Kaks linki: buzz.research.yahoo.com on Yahoo tehnoloogia-tuleviku-ennustuste futuuriturg. Ja Amazon’i A9.com on “vertikaalne otsimootor”, mida demos Jeff Bezos, kõige huvitavam on seejuures OpenSearch, st on võimalik lisada oma vertikaal-otsinguid A9’le kasutades lihtsat RDF-liidest (esimene rahendus mis meelde tuli on keeleveeb.edu.ee, st kui saaks sõnastikest väljundi RDFina saaks nad liita A9’ga).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)