räägiks mindmapindusest

On idee järgmine podcast (ehk taskuhääling) teha sellisest tarkvaraliigist nagu mindmap — vt eestikeelset selgitust nt www.mindmap.ee, Kaido Irval on lubanud tulla meile külla… ning kui keegi tunneb ennast suure mindmap-fännina, siis andku palun mulle teada, kaasaks meelsasti nimelt kasutajaid. Tõenäoliselt salvestame teisip-kolmap.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)