podcast jt sõnad

Lihtsalt et oleks viidatud ühele “podcast vs ilus eestikeelne sõna” teemale, sest Roland pole kindlasti ainus kurtja. Ma kasutan tõepoolest kehvalt kõlavat sõna seni, kuniks keegi tuleb välja paremaga. Või seni, kuni kõik teavad, mis asi on podcasting ja et eestikeelne vaste on näiteks taskuhääling (mis tegelikult ei ole hea vaste, aga kui me kõik teaksime mida see tähendab, siis ajaks asja ära).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)