pilte jms etech’ilt

Muideks, kes tahab näha kuidas etech välja näeb ja mis San Diego on, vaatab vastavat flickr’i tag’i. Vt ka etech wiki’st coverage’i mis viitab ajaveebidele, technorati tagidele jne. Flick, del.icio.us ja Technorati lisandunud etech-tagid võtab kokku ETech Attention Stream (link arhiivile, tegelikult on see ka “chatroom”, st java-app mis reaalajas näitab lisanduvat infot).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)