moral rights ja creative commons

Lihtsalt memo-to-self, teemal Creative Commons litsentside lokaliseerimine: Dave viitas Google Toolbar’i uute omadustega (lisab näidatavale lehele reklaamilinke) seoses John Handelaar’ile kes seletab mis asi on UK mõistes moral rights (ehk siis autori õigus saada äranimetatud autorina ja nõuda, et tema teost kuidagi halvustavalt ei kasutataks). Ja soovitab tutvuda diskussiooniga UK (või Wales ja England pluss Sctoland ja N-Ireland?) CC localiseerijate listis. Mida ma muideks ei leidnud. Aga Google’i otsing moral rights creative commons annab küll huvitavat edasilugemist.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)