e-laulu t- ja m-hääletamine

Postimees: Eurolaulu saab valida 7,5 krooni eest, muuhulgas hoiatab ETV pressiesindaja võrkude ülekoormuse eest, “mistõttu on kõigi kõnede kohalejõudmine tehnoloogiliselt võimatu”. Kas keegi on kusagil avalikult (või ajaveeblikult) näinud eelmise aasta hääletuse crashi selgitusi (peale selle, et “midagi ei juhtunud”)? Või kas keegi raatsiks minuga anonüümselt saladust jagada?

Ja miks ei võiks hääletada SMSiga, see ju ometi peab isegi aastavahetuse suht normilt vastu?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)