give credit…

give credit where credit is due — ehk et tänu Tellerile jõudis minu öine kurtmine Tele2 m-parkimise teemal kuhu vaja ja vähemalt paar muudatust on juba teel tegemisele (ja mõne ülejäänu osas on probleem kas lihtsalt õpetuse sõnastuses või muul moel lahendatav).

Aga see pole muideks Tele2’ga esimene kord, kus nad kiiresti reageerivad. Meenub minu kunagine pöördumine Delfi ja Everyday jt poole palvega lubada kommentaarides hüperlingid. Kui teised seletasid pikalt et miks ei saa ja kui keeruline jne, teatas Andres Jõesaar paar tundi hiljem mulle intervjuud andes lihtsalt “implementeeritud”. Mis on ju tore.

Oleks, et kõik lihtsalt näiteks pealikule (või pigem helpdeski) saadetud kirja peale asja korda teeksid ;-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)