ajuvabastus

EPL, Katrin Oja: Ajuvaba Eesti

Kõrgelt kvalifitseeritud lahkujate tõuketeguriteks on ühiskonnas levinud väiklased väärtushinnangud ja ebameeldiv suhtumine teistesse inimestesse ning töötegemisse; teatud erialade madal arengutase ning vähesed investeeringud teadusesse; võimaluste vähesus ja aeglane elutempo.

Miskipärast mulle tundub, et siia juurde sobiks ka selline link kui üleskutse inimestest rohkem hoolivale haldusele: www.mandre.ee.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)