talin

Ilves ruulib täiega! EuroNews lubas Tallinna nime õigesti kirjutama hakata. Vaat milleks on meil vaja europarlamenti! Mõned venemaised sõbrad muideks soovitavad poliitiliste naljasaadete asemel lõbustada ennast hoopis EuroNews’i inglis- ja venekeelse versiooni võrdlemisega. Pidavat aitama minevikku meeles pidada (vt ka PM kommentites olevat vihjet EN omandisuhete kohta).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)