tahan ka nõunikuks

Ma ei ole päris kindel kas ma 16 tuhhiga lepiks, sest töö tundub olema pingeline ning nõuab palju liikumist — aga üks nõunikukoht kuluks mulle kah ära: Ministri nõunik Vitali Faktulin – haruldane nagu lõunamaa lind.

Ja see on kah lahe: Politsei noomis valepöörajaid. Peaks tegema nädala pärast follow-up’i ja uurima, kas märgipanijad tuvastati ning kah noomida said?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)