andmekaitsest

Henrik “juhataja” Roonemaa on teinud pikema intervjuu Andmekaitseinspektsiooni juhi Urmas Kukkega. Ehk et miks on andmete kaitsmine oluline ja miks riigiasutused seda ei armasta.

Miskipärast tekkis mul mõte, et siiasamma tuleks lisada ka viide Telleri arvamusele ühe ETV Foorumi… või õigupoolest selle meedia-järelkaja kohta. Ausalt öeldes ärritas mind see poliitikute marruminek üsna sügavalt. Samuti nagu mõni aeg tagasi õiguskantseleri aruandele — millest meediasse jõudis vaid poliitikutele muret tegev osa ehk riigikogulaste kuulumine riigiaktsiaseltside nõukogudesse. (võibolla on tõesti riigikogulastel õigus ning riigiametnikke ei maksa nii olulistele postidele usaldada… aga miks me neid siis üldse usaldame?)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)