wifi

Postimehes homme (täna :-) lugu sellest, kuidas Newsweek on kuulutanud Tallinna maailma top10 revolutsioonilise linna hulka kuuluvaks: Wireless in the World — Here are 10 cities on the front lines of a revolution. Meil on õnnestunud pääseda ühte punti New Yorki, Tokyo, Londoni, Aucklandi, Pirai ja Bagdadiga.

Wired samas maksulisest WiFi vaevustest: Wi-Fi: If Not Free, Then How?. Kust leida kasutajaid, kes hea meelega käiksid välja $7 tunnis, kui kõrvalkohvikus saab niisama?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)