mõõda mida valid

jamuideks, Marek Strandberg soovitab proovida valimismõõdikut, kus saad anda oma seisukoha olulisemates euroküsimustes (nende hulka ei kuulu muideks Eesti krooni kaitse, kümnevõistlus ja Gräzinist lahti saamine) ning seda võrreldakse siis olulisemate parteide (fraktsioonide) omaga. vt: http://www.votematch.net/sw/app.html

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)