Lihtsalt paar uduist kirja

BBC lahkab huvitava nurga alt RIAA CD-läbimüügi-kukkumise tagamaid: Stopping the pop-swappers. Vanemad on saanud ühele poole oma vinüülide väljavahetamisega ja noortel on vaja raha trendiriiete ja mobla jaoks. Kannatajaks pooleks on musatööstus. Peaks riiete kandmise ära keelama.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)