Olen täna läbi…

Olen täna läbi päeva silma peal hoidnud (ja ka ise veidi kirjutanud) minut.ee’s oleval teemal, mis sai alguses kriitkast EPL uudise aadressil: EPL: Palestinian on eesti keeles terrorist. Siit edasi kirjutab Gis minut.ee’le, Pressinõukogule ning EPLile: minuti lugeja küsib. Minu arvamuse leiab Gis’i kirja kommentaaride hulgast, lisaks eraldi teemana Viitamistest, tsensoritest jne kus ma üritan paika panna netiväljaannete-vahelise viitamise head tava. Kõiki kommentaarid teretulnd, soovitavalt minutisse :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)