Guardian: UK nuclear evidence a …

Guardian: UK nuclear evidence a fake. Sügiseses Briti “miks me peame ründama Iraaki” dossier‘s olnud väited selle kohta, nagu oleks Iraak plaaninud osta L-Aafrikast uraani, on Mohammed El Baradei poolt selgelt valeks tunnistatud kui selgete võltsimistunnustega dokumentidel põhinevad. Vot sulle sähh…

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)