Guardian kirjutab Iraagi keemiat…

Guardian kirjutab Iraagi keemiatehasest, mis laiemale publikule tuntud Powell’i ÜRO-briifist Falluja 2 nime all. Ja mille on ehitanud briti firma, briti valitsuse teadmisel, briti maksumaksja toel ja vaatamata toonaste briti välis- & kaitseministrite palvetele… ning lisaks asja USA ja avalikkuse eest varjates: Britain’s dirty secret.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)