Rubriigist kuulus&kummaline:…

Rubriigist kuulus&kummaline: briti pensionär, kes Austraalias puhkusereisil kellegi tema nime kasutanud tüübi pähe arreteeriti, saab lõpuks ometi vabaks — FBI apologises to British pensioner. Vana on eelnevalt 3 nädalat vangis istunud ja miskipärast jääb mulje, et kui press poleks juttu üles võtnud oleks asi nii ka jätkunud — esimene lugu oli see: The name’s Bond – but is he a fraudster wanted by the FBI or a Bristol family man?

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)