Üritasin lõunavaheaj…

Üritasin lõunavaheajal Ivar Tallolt (kes foorumil esimese sisulise ettekandega esines, vt allpool ja EPL) välja uurida, mis siis on meil eRiigi poolt kasutada. Vaatamata tulisele vaidlusele … ei suutnud me kahepeale midagi välja mõelda (kuigi ma ausalt olin nõus teda aitama). Kas keegi aitaks?

Seejuures lähevad arvesse ainult riigi poolt tekitatud teenused.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)