kuro5hin’i lugu Rhapsody in Brew…

kuro5hin’i lugu Rhapsody in Brew räägib kasutaja kogemustest listen.com’i Rhapsody teenuse kasutamisel… jõudes järeldusele, et kui asja tublisti muuta võiks isegi töötava riistapuu saada :-) Seejuures on huvitav, et enamus kommentaare pakub alternatiive albumite kaupa kvaliteetse musa leidmisele…

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)