Üks teema mis Eestis…

Üks teema mis Eestis täiesti puudutamata, inglaste ja USAkate jaoks aga üsna oluline: kellele kuuluvad kõik eraraadiojaamad? Clear Channel’s big, stinking deregulation mess. Vaata ka Salon’i Clear Channel erilehte.

(seejuures vaatasin mina erilise rõõmuga läbi enne artiklit näidatava reklaami, sest teadupoolest on Salon.com, üks äärmiselt heal tasemel ajakirjandusväljaanne, pankroti äärel; kurb, kuid pidulik)

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)